Strikkebølgen er i full gang

Ganske mange e-forhandlere tilbyr i dag mange forskjellige former for frakt. En sikker vinner i dag er pakkebutikker, så du kan enkelt hente produktene selv når det passer inn i din hverdag. Det er ganske enkelt, og ofte også den billigste løsningen for levering.

Du bør også planlegge å få produktene levert hjem til deg eller til din jobbadresse. Fraktløsningen er ofte et hakk mindre rimelig, men også superenkel. Det mest prisbevisste leveringsalternativet vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, noe som selvsagt forutsetter at du er i nærheten av hjemmet til nettbutikken.

Mange nettbutikker tilbyr levering neste virkedag for flere varenumre, noe som imidlertid krever at bestillingen er realisert før et gitt tidspunkt, tatt i betraktning at de har mulighet til å få varen ut døra før pakkeansatte drar hjem.

En rekke nettselskaper tilbyr frakt gratis, men ofte er dette bare aktuelt hvis kjøpet er gjort for en nøyaktig sum. I tillegg kunne du tatt den rimeligste leveringsmetoden, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i nærheten av Aalborg, Frederikssund eller Tønder – vil være å få dem til å kjøre varene til et utleveringssted.

Det er lurt at du søker i nettbutikkens anmeldelser

Det har vist seg å være super uproblematisk for alle å søke informasjon om priser i ulike nettbutikker og derfor har de fleste internettbedrifter blitt tvunget å redusere utsalgsprisene betydelig på en rekke av deres produkter – for gutter og jenter, så vel som for kvinner og menn – og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Det kan likevel vise seg å være fordelaktig å sjekke noen få internettselskaper for rabatter før du foretar kjøpet, slik at du er godt informert om å akseptere den mest attraktive prisen.

Vi anbefaler generelt kortbetaling eller MobilePay. Som en annen løsning bør du bruke en betalingsløsning fra f.eks. ViaBill når du ber om å betale prisen senere.

Trustpilot tilbyr helt sikre alternativer

Før folk bestiller fra en forhandler på nett, for å være på den sikre siden, bør du vurdere nettbutikkens vilkår og betingelser, men det er vanligvis ikke spennende.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettselskapet er verifisert av e-merket, fordi det kan være et tegn på at nettbutikken overholder de danske lovene og at nettbutikken av og til blir revidert av eksperter som kjenner regelverket på området. Dette er også en god mulighet til å gi en hånd med dersom du blir utsatt for dilemmaer med kjøpet.

I tillegg er det smart for kjøper å være klar over det mest aktuelle regelverket som kan ha innvirkning på kjøpet, som for eksempel hvilken bytterett internettselskapet opererer med. Her er det også essensielt at du permanent oppbevarer kvitteringsmailen din, slik at du kan bekrefte kjøpet i fremtiden, uansett om du ser etter en vare til jente eller gutt.

Revidert av advokater som er kjent med regelverket på området

Trustpilot gir uforlignelig tiltalende snarveier for å se nærmere på flere tidligere forbrukeranmeldelser og vi foreslår herved at du leser selskapets anmeldelser online før du fullfører handlen.

Facebook fører også til helt uavhengige metoder for å få et inntrykk av e-butikkens popularitet. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker som tilbyr folk å skrive ned en kritikk av sin kjøpsopplevelse, som på samme måte bør utnyttes for å gi deg et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har avtaler med en rekke e-bedrifter når vi presenterer varene deres, og tjener provisjon i tilfelle du foretar en transaksjon.