Guide – hvordan du har råd til drømmeklærne dine

Heldigvis tilbyr mange nettbutikker et stort utvalg av leveringsmetoder. Det mest populære i dag er levering til et hentested, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de nyinnkjøpte produktene når det passer deg. Leveringsmetoden er egentlig uproblematisk, og også ofte den rimeligste leveringsmetoden.

Du bør i stedet velge å bestille pakken for levering til din hjemmeadresse eller til adressen på jobben din. Frakttypen er ofte litt dyrere, men like godt ganske passende. Den billigste leveringsmåten vil alltid være å hente produktene selv, men det alternativet avhenger av at du befinner deg i kort avstand fra nettforhandlerens hjem.

Leveringstiden er ekstremt viktig dersom du trenger produktene umiddelbart, så for det formålet er det absolutt lurt å sjekke estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

Flere nettbutikker gir 1-dags levering på utallige varer, som er betinget av at bestillingen er lagt inn før et visst tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få bestillingen av før de ansatte får fritid.

En rekke internettselskaper sørger for levering uten kostnad, men ofte er det nødvendig å kjøpe for et bestemt beløp. I tillegg kunne du velge den billigste typen levering, som i mange tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Esbjerg, Sønderborg eller Støvring – vil være å få pakken din kjørt til en pakkebutikk.

Bestill til leiligheten eller huset eller til jobbadressen din

Det har vist seg å være ekstremt enkelt for vanlige folk å søke etter priser i ulike nettbutikker og til gjengjeld flertallet av forhandlere på nettet har blitt tvunget til å tvinge prisnivået på varene – for gutter og jenter, men også for damer og herrer – drastisk, og til og med noen ganger utføre levering uten kostnad.

Derfor kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke en rekke utsalgssteder på nett etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du kan være sikker på å få den skarpeste prisen.

Du bør imidlertid ikke se bort fra at dersom en nettbutikk tilbyr produkter for salg til en salgspris som virker ekstremt fordelaktig, så bør dette noen ganger være et symbol på en uærlig nettbutikk. Bestillinger med kort er imidlertid dekket av en enhet som beskytter oss mot falske e-bedrifter.

Vi foretrekker generelt kjøp med standard betalingskort eller MobilePay. Som en annen løsning bør du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker å betale ned beløpet i flere rater.

Før noen kjøper i en nettbutikk, kan du ideelt sett lese selskapets vilkår og betingelser, men dette vil være en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ er å sjekke om internettvirksomheten er medlem av e-merket, fordi dette kan være en forsikring om at internettvirksomheten respekterer de danske retningslinjene og at nettforhandleren jevnlig besøkes av spesialister som kjenner reglene. I tillegg får du en snarvei til support dersom du har problemer med kjøpet.

Videre er det å foretrekke at kjøper er klar over de viktigste bestemmelsene som har innflytelse på bestillingen, for eksempel byttepolitikken e-butikken har. I den forbindelse er det også viktig at du alltid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid kan være vitne til kjøpet, uansett om du handler til en voksen eller et barn.

Ekstremt smidig for bare dødelige å sammenligne priser

Trustpilot resulterer i flere utmerkede løsninger for å sjekke en stor del av gjeldende forbrukervurderinger, og derfor anbefaler vi at du observerer e-selskapets evalueringer før du kjøper.

Facebook genererer også relativt fordelaktige løsninger for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. Her møter vi en rekke nettbutikker hvor du kan sende inn en anmeldelse av din kjøpsopplevelse, som også må brukes for å få et inntrykk av tidligere kunders opplevelser.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi har tette samarbeid med en gruppe virksomheter på nettet og annonserer butikkenes varer, og krever inn betaling dersom våre brukere gjennomfører en transaksjon.