Godt utstyr er en god start

Flere nettbutikker tilbyr heldigvis mange forskjellige leveringsmuligheter. Det vanligste er nå pakkebutikker, fordi du enkelt kan hente pakken din når du har mulighet. Dette er usedvanlig lett, og i mange tilfeller også det lettest kjøpte fraktalternativet.

Mange nettbutikker gir mulighet for dag-til-dag levering på flere produkter, men vær forsiktig da det beregnes ut fra at bestillingen er lagt inn før et bestemt tidspunkt, slik at de har en sjanse for å få bestillingen sendt før pakkeansatte har fire netter.

En rekke e-forhandlere garanterer gratis frakt, men ofte bare hvis du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg bør du velge den billigste typen levering, som typisk – uansett om du er i Taastrup, Skanderborg eller Ringkøbing – er å få dem til å bringe varene dine til et hentepunkt.

Den billigste leveringsversjonen

Det er nå veldig enkelt for alle å sammenligne priser på ulike nettbutikker, og i sin tur har mange nettbutikker blitt tvunget til å tvinge salgsprisene på en rekke av deres varer – for jenter og gutter, så vel som for damer og herrer – kolossale, og til og med noen ganger gir gratis frakt.

Derfor kan det fortsatt være lukrativt å sjekke ulike nettbutikker for tilbud før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er godt informert om å få den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi å bestille med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte deg av en løsning som ViaBill, i tilfelle du ønsker å styre prisen på flere runder.

Sjekk om e-butikken er e-merke godkjent

Før folk handler i en butikk på internett, må du til syvende og sist få en oversikt over nettbutikkens vilkår, men generelt ikke spesielt spennende.

Et annet alternativ kan være å finne ut om internettselskapet støttes av e-merket, fordi det typisk er en indikator på at nettbutikken overholder de danske retningslinjene, og at nettforhandleren nå og deretter overvåket av eksperter som er godt kjent med vedtektene på området. I tillegg gir det deg muligheten til å bli hjulpet hvis du støter på problemer i prosessen med din bestilling.

Videre anbefales det at du er oppmerksom på de viktigste forholdene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, som for eksempel hvilken returrett e-forhandleren tilbyr. I den forbindelse er det også avgjørende at du fortsatt oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du senere kan vitne om bestillingen, uansett om du etterspør produkter til mann eller kvinne.

De unge shoppere på nettbutikker

Trustpilot gir fullt relevante løsninger for å se kritikken fra flere aktuelle kjøpere, og derfor er det å foretrekke at du ser nærmere på nettbutikkens kritikk før du handler.

Facebook gir deg også regelmessige uavhengige sjanser til å få et inntrykk av påliteligheten til internettvirksomheten. I tillegg til det finnes det en rekke butikker på nett hvor du kan skrive en evaluering av bestillingsprosessen, som også kan brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi har et fast samarbeid med en rekke nettbutikker ettersom vi viser selskapenes produkter, og høster provisjon dersom en bruker fra vår nettside gjør en bestilling.