5 poeng for den perfekte festen

Ganske mange nettselskaper tilbyr i dag ulike leveringstyper. En som er mye brukt er at presangen leveres til et hentested, hvor det er enkelt for deg å hente de kjøpte produktene når det passer deg. Fraktalternativet er veldig praktisk, og typisk også den billigste leveringsmetoden.

Mange internettselskaper garanterer mulighet for dag-til-dag levering på flere varer, men vær forsiktig da det avhenger av bestilling før fastsatt tidspunkt, slik at de kan garantere å få bestillingen sendt innen kl. de logistikkansatte har fire kvelder.

En rekke e-butikker tilbyr portofri levering, men vanligvis kun hvis du handler for et visst beløp. I tillegg bør du velge den lettest kjøpte frakttypen, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Vejle, Sønderborg eller Bramming – vil være å få varene levert til en pakkebutikk.

Ekstremt enkelt for forbrukere å foreta prissammenligninger

Det er virkelig ukomplisert for oss alle å sammenligne priser fra flere butikker på nettet, og derfor har mange butikker på nettet funnet ut det er nødvendig å senke salgsprisene på en rekke av deres produkter – for babyer og barn, og samtidig også for kvinner og menn – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Det kan imidlertid alltid være nyttig å prøve enkelte nettbutikker etter salg før du fullfører transaksjonen, slik at du er helt sikker på å anta den billigste prisen.

Du bør likevel være klar over at når en nettbutikk selger varene sine til en pris som kan sees på som ekstremt rimelig, bør dette ofte være et tegn på en svindelbutikk. Betalingskortkjøp er tross alt omfattet av en forskrift, som støtter deg som kunde mot falske nettselskaper.

Før noen bestiller fra en nettbutikk, må de fra tid til annen få oversikt over forhandlerens vilkår, men det er bare ikke superspennende.

En enklere løsning kan derfor være å sjekke om nettselskapet er koblet til e-merket, siden det vanligvis er en indikasjon på at nettbutikken overholder dansk lov, i tillegg til at nettbutikken butikk blir ofte vurdert av fagfolk som kjenner regelverket på området. Dette er også din mulighet for støtte i tilfelle du kommer i dilemmaer i prosessen med bestillingen din.

I tillegg anbefaler vi at du er nøye med de viktigste retningslinjene som er viktige for bestillingen, for eksempel byttepolitikken internettselskapet bruker. I denne sammenheng er det også viktig at du alltid tar vare på ordrekvitteringen, slik at du kan dokumentere bestillingen i fremtiden, uansett om du handler kvinne eller mann.

Finn ut om nettbutikken er e-merkegodkjent

Trustpilot genererer absolutt fordelaktige løsninger for å undersøke flere eksisterende brukeres anmeldelser og på grunn av dette anbefaler vi at du sjekker nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også ultraegnede metoder for å få et inntrykk av internettselskapets troverdighet. Her møter vi en rekke nettbutikker hvor du kan gi en kritikk av bedriftens service, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi har et nært samarbeid med et stort antall internettselskaper i form av å publisere deres produkter og tjene provisjon dersom våre brukere gjennomfører et kjøp.

Data vedrørende produkter og e-butikker oppdateres rutinemessig, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt realisert etter siste oppdatering av sidens informasjon.