Utfordre veggene med moderne vegglamper

Veggbelysning er uhyre viktig for stemningen og uttrykket på et rom. Enten det er soverommet som trenger stemningsbelysning, kjøkkenet som trenger ekstra arbeidslys eller toalettet som trenger noe dekorativt for å gjøre det lille rommet litt mer spennende. Ikke bare er det hva slags type belysning lampene gir som er viktig, men utseendet på lampene er minst like viktig, spesielt for å skape et tidløst design du kan være stolt over i en årrekke.

Bruk av naturelementer

Bruk av ulike materialer vil ha mye å si for uttrykket på hjemmet og interiøret. Noen sverger til detaljer i messing, mens andre holder seg til lamper, håndtak og dekorasjon som er sølvfarget. Den tidløse trenden som går hånd i hånd med minimalistisk skandinavisk interiørdesign er moderne vegglys i naturelementer. Trematerialer kan være både sortmalte eller beiset, eller komme i naturfarger. Hjemmet ditt vil få et ekstra tidløst uttrykk i en årrekke med vegglamper som byr på et naturlig touch.

Stilsikker med glasslamper

Å dekorere med glassvaser, statuer i glass og lignende glasselementer vil gi et organisk og stilsikkert uttrykk. Det samme gjelder for bruk av vegglamper med skjermer i glass. Det kan ved visse tilfeller gli over til det noe mer klassiske uttrykket, men kombinert med rette farger og elementer, vil de oppleves som organiske og elegante. Glasset vil sørge for at lyset skinner ekstra pent fra lampene og lyser opp rommet eller tilfører stemningsbelysning dersom det dimmes ned. 

Tekstillamper for et mykere uttrykk

For alle som liker mykere former og dempede elementer i hjemmet sett, er tekstiler virkelig det elementet man skal fokusere på. Tekstiler kan myke opp ethvert rom, enten det er i form av flagrende gardiner eller spisestuestoler trukket i et behagelig og pent stoff. Vegglamper som er trukket med tekstiler er intet unntak og kan bidra til en lunere stemning i hjemmet. Det vil gi et behagelig og dempet lys. 

Flere pærer kan gi spennende belysning

Lamper som har flere pærer kan gi god belysning og samtidig gi et mer spennende uttrykk. Du finner lamper som er formet som kuber og lyser både opp og ned, eller lamper med rundere former som kan ha pærer i alle retninger. For den som har en litt mer leken stil, kan noen av disse lampene tilføre det lille ekstra til hjemmets uttrykk og fungere som fin dekorasjon i seg selv. Det er lov å være litt vågal og prøve noe som kan utfordre seg selv litt.