TV-Program julaften 2021: Grevinnen og hovmesteren, Alene hjemme og mer!

Julaften er en spesiell dag hvor vi samles rundt TV-en for å se på våre favorittprogrammer og -filmer. I år er det mange spennende TV-programmer som vil dele juleglede og underholdning. Blant de mest populære programmene som blir vist på julaften 2021 er “Grevinnen og hovmesteren” og “Alene hjemme”. La oss ta en nærmere titt på disse programmene og andre TV-høydepunkter du kan glede deg til denne julaften.

Grevinnen og hovmesteren

“Grevinnen og hovmesteren” er en klassisk komedie som har blitt en fast tradisjon på julaften. Dette er en sketsj fra 1961 som er kjent for sin humoristiske timing og morsomme dialog. Programmet sendes hvert år på NRK, og i år kan du glede deg til å se det på julaften 2021. Nøyaktig sendetidspunkt er enda ikke bekreftet, men det er vanligvis en del av “Kvelden før kvelden”-programmet på NRK1.

Alene hjemme

“Alene hjemme” er en annen julefilm som har blitt en favoritt blant både barn og voksne. Filmen handler om en ung gutt som ved en feiltagelse blir etterlatt hjemme alene av familien sin på julaften. Han må deretter prøve å beskytte hjemmet sitt mot to klønete innbruddstyver. “Alene hjemme” vil bli vist på TV i løpet av julaften 2021. Nøyaktig sendetidspunkt vil bli annonsert i TV-guiden.

Andre TV-programmer på julaften 2021

I tillegg til “Grevinnen og hovmesteren” og “Alene hjemme”, vil det være mange andre TV-programmer som vil spre julestemning denne julaften. NRK vil også sende “Tre nøtter til Askepott”, en klassisk eventyrfilm som er populær blant både barn og voksne. “Flåklypa Grand Prix” er også en annen julefilm som har blitt et fast innslag på julaften. Du kan finne nøyaktige sendetidspunkter for disse programmene i TV-guiden.

TV-guiden på julaften

NRK og andre TV-kanaler vil gi ut en spesialversjon av TV-guiden for julaften 2021. Denne guiden vil inneholde en komplett oversikt over alle TV-programmene som vil bli vist denne dagen, inkludert tidspunkter, kanaler og en kort beskrivelse av hvert program. Du kan også finne ut hvilke filmer og TV-programmer som vil bli tilgjengelig på TV2 og andre kanaler.

Oppsummering

Julaften 2021 vil være fylt med en rekke flotte TV-programmer som vil bidra til den gode julestemningen. Enten du ønsker å se den klassiske komedien “Grevinnen og hovmesteren”, julefavoritten “Alene hjemme” eller andre julefilmer som “Tre nøtter til Askepott” og “Flåklypa Grand Prix”, vil det være noe for enhver smak. Sørg for å ta en titt i TV-guiden for å finne nøyaktige sendetidspunkter og kanaler for disse programmene, slik at du kan planlegge din julaften på best mulig måte.

Ofte stillede spørgsmål

Når sendes “Grevinnen og Hovmesteren” på TV i 2021?

“Grevinnen og Hovmesteren” sendes på TV i 2021 den 24. desember.

Når går “Grevinnen og Hovmesteren” på TV i 2021?

“Grevinnen og Hovmesteren” går på TV i 2021 den 24. desember.

Når går “Flåklypa” på TV i jula 2022?

“Flåklypa” går på TV i jula 2022.

Når begynner “Askepott” på julaften?

“Askepott” begynner på julaften.

Når sendes “Tre Nøtter til Askepott”?

“Tre Nøtter til Askepott” sendes på TV.

Hvilket TV-program går på julaften 2021?

Det er mange TV-programmer som går på julaften 2021.

Hva er programmet “Kvelden før kvelden” i 2021?

“Kvelden før kvelden” er et program som sendes på TV i 2021.

Hvilke julefilmer vises på TV i 2021?

Det er mange julefilmer som vises på TV i 2021.

Når går “Hovmesteren og Grevinnen” på TV?

“Hovmesteren og Grevinnen” går på TV.

Kan jeg se “Grevinnen og Hovmesteren” på Netflix?

Ja, du kan se “Grevinnen og Hovmesteren” på Netflix.

Artiklen TV-Program julaften 2021: Grevinnen og hovmesteren, Alene hjemme og mer! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 21 anmeldelser