Praktisk guide til meny Colosseum på Sørkedalsveien 10B

Meny Colosseum er en populær dagligvarebutikk som ligger på Sørkedalsveien 10B i Oslo. Med sitt brede utvalg av matvarer og gode service er dette stedet å besøke hvis du trenger å handle dagligvarer i området.

Beliggenhet og åpningstider

Meny Colosseum ligger på Sørkedalsveien 10B, rett ved siden av Colosseum Kino og i nærheten av Majorstuen. Det er enkelt å komme seg hit med offentlig transport eller bil.

Butikken har generøse åpningstider for å imøtekomme kundenes behov. Hverdager er det åpent fra 07:00 til 23:00, lørdager fra 07:00 til 22:00, og søndager fra 09:00 til 21:00. Dette gjør at du enkelt kan finne tid til å handle uansett når det passer deg.

Utvalg av matvarer

Meny Colosseum har et omfattende utvalg av matvarer av høy kvalitet. Her finner du alt du trenger for å fylle kjøleskapet og skapene hjemme. Butikken har et bredt spekter av ferske grønnsaker og frukt, ferskt brød og bakervarer, kjøtt og fiskeprodukter av høy kvalitet, samt et stort utvalg av meieriprodukter.

I tillegg tilbyr Meny Colosseum også et bredt utvalg av internasjonale matvarer. Enten du leter etter eksotiske krydder, importert pasta eller asiatiske sauser, vil du kunne finne det her. Butikken har også et rikt utvalg av glutenfrie og økologiske produkter for deg med spesielle matbehov.

Tjenester og tilleggstilbud

Meny Colosseum fokuserer på å tilby en komplett handleopplevelse for sine kunder. I tillegg til det store utvalget av matvarer, tilbyr butikken også en rekke tjenester og tilleggstilbud. Her kan du finne et eget bakeri, der du kan kjøpe ferskt brød og bakervarer. Butikken har også en delikatesseavdeling, der du finner et variert utvalg av ferdige retter, oster, pålegg og mye mer.

For å gjøre handleopplevelsen enda bedre, har Meny Colosseum også en egen kafé. Her kan du ta deg en velfortjent pause etter shoppingrunden og nyte en kopp kaffe eller et deilig måltid.

Få mest mulig ut av besøket

Før du besøker Meny Colosseum på Sørkedalsveien 10B, er det lurt å lage en handleliste. Dette hjelper deg med å organisere shoppingen og sørger for at du ikke glemmer noe viktig.

Det kan også være smart å sjekke tilgjengelige tilbud og kampanjer før du handler. Meny Colosseum har jevnlig gode tilbud på ulike matvarer og produkter, som kan hjelpe deg å spare penger.

Husk også å ta med deg en resirkulerbar pose eller handlenett for å spare miljøet. Meny Colosseum fokuserer på bærekraft og oppfordrer kundene sine til å bidra til en mer bærekraftig hverdag.

Konklusjon

Meny Colosseum på Sørkedalsveien 10B er butikken for deg som ønsker en komplett handleopplevelse. Med sitt omfattende utvalg av matvarer av høy kvalitet, gode åpningstider og tilleggstilbud som bakeri, delikatesseavdeling og kafé, er dette stedet å besøke når du trenger å handle dagligvarer. Ikke glem å ta med deg handlelisten din og sjekke ut tilbudene før du besøker butikken. God handletur!

Ofte stillede spørgsmål

Struktur:

Hva er beliggenheten til Meny Colosseum?

Meny Colosseum ligger i Sørkedalsveien 10B. Meny Colosseum er plassert i Sørkedalsveien 10B.

Hva slags produkter tilbyr Meny Colosseum?

Meny Colosseum tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og ferske matvarer. Meny Colosseum har alt fra frukt og grønnsaker til kjøtt, fisk og bakervarer.

Hvilke tjenester tilbyr Meny Colosseum?

Meny Colosseum tilbyr cateringtjenester, ferdige middagsretter og har et eget brødutsalg. Meny Colosseum sørger for praktiske løsninger for travle hverdager med ferdige retter og mulighet for å bestille mat til større arrangementer.

Har Meny Colosseum parkeringsmuligheter?

Ja, Meny Colosseum har parkeringsmuligheter. Meny Colosseum har egen parkering for kundene sine.

Kan jeg handle online hos Meny Colosseum?

Ja, du kan handle online hos Meny Colosseum via deres nettside eller app. Meny Colosseum tilbyr en enkel og praktisk løsning for å handle dagligvarer på nett.

Har Meny Colosseum spesialtilbud eller kampanjer?

Ja, Meny Colosseum har jevnlige spesialtilbud og kampanjer. Meny Colosseum gir deg muligheten til å gjøre gode kjøp med sine spesialtilbud og kampanjer.

Er det tilrettelagt for allergikere hos Meny Colosseum?

Ja, Meny Colosseum har et bredt utvalg av glutenfrie, melkefrie og andre allergivennlige produkter. Meny Colosseum tar hensyn til ulike allergier og har et godt utvalg for allergikere.

Har Meny Colosseum åpent på søndager?

Ja, Meny Colosseum har åpent på søndager. Meny Colosseum tilbyr søndagsåpent for å imøtekomme kundenes behov.

Finnes det et kundekort hos Meny Colosseum?

Ja, Meny Colosseum tilbyr et kundekort som gir fordeler og rabatter til faste kunder. Med kundekortet til Meny Colosseum kan du opptjene bonuspoeng og nyte godt av gode tilbud og rabatter.

Hvordan kommer jeg meg til Meny Colosseum med offentlig transport?

Meny Colosseum er godt tilgjengelig med offentlig transport, med flere busstopp i nærheten. Du kan enkelt ta bussen til Meny Colosseum med flere bussholdeplasser i nærheten.

Artiklen Praktisk guide til meny Colosseum på Sørkedalsveien 10B har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 22 anmeldelser