Nrk tunnelen

Premiere på Tunnelen i NRK TV – Programomtaler

30. okt. 2018 — Premiere på Tunnelen i NRK TV. Denne britisk-fransk krimserien fra 2013 er basert på den svensk-danske suksessen «Broen».

Fant hemmelig tunnel i Elverum: – Bedre enn julekvelden – NRK

15. nov. 2022 — Hovland har vært helt sikker på at tunnelen fortsatt eksisterte. De har snakka om den lenge i mange år, men ikke alle har trodd på dem.

Tussen-tunnelen – NRK Møre og Romsdal

12. des. 2022 — I Molde er Tussen-tunnelen stengd i ein kort periode. Der er nokre is i vegbana som skal fjernast, melder vegvesenet.

Tunnelen i Sørkjosen – Alle artikler – NRK

Deler av tunnelen gjennom Norges mest rasutsatte fjell i Nord-Troms har fått asfalt. Men prosjektet er kraftig forsinket og åpner ikke før sommeren 2018.

Setter inn tiltak i helt ny motorveitunnel etter vill råkjøring – NRK

29. nov. 2022 — RÅKJØRING: Flere videoer i sosiale medier har avslørt råkjøring i den nye tunnelen mellom Bergen og Os på E39. Foto: Skjermdump / TikTok.

Køyrde i 280 kilometer i timen i tunnel utan fotoboksar – NRK

24. nov. 2022 — Den splitter nye vegen mellom Bergen og Os er utan fotoboks. Videoar spreidd på TikTok avslørar at vegen har blitt ei fartsstripe for raske …

Vil stenga Lærdalstunnelen i eitt år – lammar ein heil region

26. okt. 2022 — Det blir anten å slutta eller å søka om permisjon så lenge tunnelen er stengd, seier Hanne Torgersen (29). Frå huset sitt i Aurland har ho …

Tunnelen» hadde førpremiere 1011 meter over havet – NRK

15. des. 2019 — Førpremieren på «Tunnelen» var av det spektakulære slaget. Hoven og Loen frå lufta, Stryn. FILMPREMIERE: «Tunnelen» er delvis filma i Stryn.

Tunnelen er åpnet – NRK Rogaland

for 1 døgn siden — Mastrafjordtunnelen er åpnet med redusert hastighet etter at den har vært stengt en periode mandag kveld.

Keywords: nrk tunnelen