Nrk fysikk program

Her risikerer han livet for vitenskapen – NRK

2. jul. 2014 — Fysikk på roterommet. Helmut Ormestad og Otto Øgrim formidler fysikk på en enkel og morsom måte med eksperimenter og demonstrasjoner.

Fysikk på roterommet – NRK TV

NRK TVs anbefalte vitenskap-program. … Helmut Ormestad og Otto Øgrim formidler fysikk på en enkel og morsom måte med eksperimenter og demonstrasjoner.

Vitenskap – NRK TV

Fysikk på roterommet. Helmut Ormestad og Otto Øgrim formidler fysikk på en enkel og morsom måte med eksperimenter og demonstrasjoner.

Fysikk på roterommet – Lufta som omgir oss – NRK TV

26. des. 2013 — Tittelen på boka deres – Pølser, fysikk og potetsalat – sier mye om hvordan de nærmet seg de fysiske fenomenene de skulle forklare for folk …

Fest for Fysikk på roterommet – NRK TV

Hva er sant? Hva er oppspinn? Andreas Wahl går vitenskapelig til verks for å avlive mytene som omgir oss i hverdagen.

Folkeopplysningen – NRK TV

3. jul. 2014 — Parhestene Helmut Ormestad og Otto Øgrim har gjennom årene laget en rekke program om fysikk, både i radio og fjernsyn.

Fysikk på roterommet – Linser – NRK TV

NRK TVs anbefalte teknologi og vitenskap-program. … Men heldigvis har Ane en plan – hun vaksinerer seg. … Fysikk på roterommet.

Teknologi og vitenskap – NRK TV

Alle NRK TV sine programmer. … Ferske fjes i fjernsyn · Fest for Arve · Fest for barnas egen kunst · Fest for Fysikk på roterommet · Festbrus.

F – Alle programmer – NRK TV

Alle programmer – NRK TV

NRK TVs anbefalte natur-program. … I en serie på fire programmer presenterer Ut i naturen noen av Norges beste naturfotografer. … Ut i naturen: Fysikk.

Alle NRK TV sine programmer

Natur – NRK TV

Keywords: nrk fysikk program, fysikk nrk, nrk fysikk